Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons voor meer informatie.
Beurs

Diversen voorjaarsevents

Onze meiden Joyce en Christa hebben gedurende de maanden maart en april weer tijd om u van ons

ambachtelijke lekkere Bussing brood te laten proeven.


Zij zijn te vinden op de volgende locaties & data's;

11 maart “Waterland Culinair” Sligro Purmerend

15 maart Sligro Forepark

18 maart “Lente Kriebels” Horesca Horecavo

18 maart Sligro Weert

19 maart Hanos Antwerpen

19 maart Hanos Maastricht

22 maart Sligro Leiden

22 maart Hanos Eindhoven

29 maart Hanos Delft

30 maart Hanos Breda

03 april “Inspiratie Ontbijt” Hanos Utrecht

25 april Sligro Venlo

Komt u ook gezellig langs?

No items found.
Komt u ook proeven?

kwaliteit

vakmanschap

traditie

Jan bussing met bakkers aan het werk in de bakkerij van Bussing Brood

familie

persoonlijk

genieten

werken bij
bussing

Van bakker in onze geavanceerde bakkerij, tot inpakker, planner of winkelmedewerker. Bij Bussing steken we met elkaar iedere dag de handen uit de mouwen om onze klanten te voorzien van het allerlekkerste brood. Brood waar jij een steentje aan bij kunt dragen. Daar krijg je niet alleen voor betaald, je wordt ook onderdeel van de Bussing familie. Een hecht team dat altijd streeft naar kwaliteit en plezier heeft in het werk.

blijf op de
hoogte

Regelmatig een knapperige nieuwsbrief in je mailbox? Zo één met informatie waar je wel wat aan hebt? Laat je mailadres achter en we sturen er een naar je zodra deze gebakken is.