Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons voor meer informatie.

ons brood isbeschikbaar

verkrijgbaarheid
‍‍
van ons brood

Bussing Broden worden door horecaondernemers in heel Nederland en België enorm gewaardeerd en zijn verkrijgbaar via de reguliere horecagroothandels. Welke dit exact in welk land zijn, vind je hieronder terug.
Heb je toch nog een vraag met betrekking tot het assortiment bij jouw groothandel, of in het algemeen, stel deze gerust. We helpen je als horecaonderneming graag zo snel mogelijk op weg naar het juiste brood.

verkrijgbaarheid

van ons brood

in nederland

verkrijgbaarheid

van ons brood

in belgië

eerst proeven
dan geloven

Bij Bussing houden we niet van gladde verkooppraat of dingen mooier maken dan ze zijn. Dat zit niet in ons DNA. Wij zijn 'gewoon' bakkers met een grote liefde voor karakteristiek brood die ook heel goed snappen wat er in de horeca gebeurd. De beste manier om mensen te overtuigen van de Bussing kwaliteit is dan ook zelf proeven. Daarom bieden we iedereen met interesse in ons brood de mogelijkheid om een sample aan te vragen. Wel zo makkelijk voor ondernemers die nog meer te doen hebben.