Bij Bussing bakken we brood met een hoofdletter B. En dat doen we al 125 jaar! Sinds kort zelfs vanuit onze vernieuwde en uitgebreide productielocatie. Om al deze mijlpalen te vieren, organiseren we voor de horeca professionals op maandag 9 september van 12 tot 19:30 uur een feestelijk event. Onder het genot van lekkere hapjes en drankjes laten we onze (vernieuwde) trots graag zien.
Bent u er ook bij? Voor dit event vragen we u zich vooraf aan te melden op:
Van bakker in onze geavanceerde bakkerij, tot inpakker, planner of winkelmedewerker. Bij Bussing steken we met elkaar iedere dag de handen uit de mouwen om onze klanten te voorzien van het allerlekkerste brood. Brood waar jij een steentje aan bij kunt dragen. Daar krijg je niet alleen voor betaald, je wordt ook onderdeel van de Bussing familie. Een hecht team dat altijd streeft naar kwaliteit en plezier heeft in het werk.
Regelmatig een knapperige nieuwsbrief in je mailbox? Zo één met informatie waar je wel wat aan hebt? Laat je mailadres achter en we sturen er een naar je zodra deze gebakken is.