Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons voor meer informatie.

brood
met de B
van bussing

bussing
brood met een eigen verhaal

Als horecaondernemer of chef is een goed brood bij jouw ontbijt-, lunch- of dinergerechten een waardevolle Basis. Iets waar je blindelings op wil kunnen vertrouwen. Met Bussing weet je dat je altijd goede kwaliteit in huis haalt. Broden met een verhaal, die jouw gerechten nóg beter uit laten komen.

We bieden daarom een heel breed assortiment broden, van groot tot klein, van puur tot zoet. Van robuuste karakters op basis van desem en kleine zoete telgen, in de Bussing familie kom je ze allemaal tegen. Stuk voor stuk in de steenoven gebakken door enthousiaste bakkers met vakkennis en passie voor het vak. Net zoals jij dat ook hebt. Meer weten over hoe en wat wij doen? Ons verhaal vind je in onze laatste brochure.

kwaliteit

vakmanschap

traditie

familie

persoonlijk

genieten

de (erfge)naam
van het beste
brood

De Bussings gouden familieregel is dat we geen concessies doen aan kwaliteit. Toen niet en nu niet. Smaak staat bij ons altijd voorop en die moet gewoon puur zijn. Smaken kunnen veranderen, grondstoffen kunnen veranderen, de manier waarop we bakken of leveren… maar al onze klanten moeten altijd kunnen bouwen op onze kwaliteit. Dat heeft onze bakkerij de afgelopen 125 jaar door allerlei uitdagende tijden geloodst en dit wordt door mij, Jan Bussing, hoogstpersoonlijk gekoesterd en bewaakt. We zijn en blijven ook niet zomaar horecaleverancier van landelijk formaat.

brood
voor iedereen

In 125 jaar zijn we uitgegroeid van kleine bakkerswinkel tot een HorecaBrood leverancier van formaat. En nog steeds zitten we vol met ambities en plannen voor de toekomst. Niet alleen als het gaat om het uitbreiden van ons assortiment maar ook hoe we het brood van de toekomst gaan bakken. Thema’s als duurzamer bakken of grondstof-en personeelstekorten zijn de laatste tijd regelmatig in het nieuws geweest.

Bij Bussing zetten we onze tanden óók in deze onderwerpen, net zoals we dat al 125 jaar met alle andere uitdagingen hebben gedaan. Uitdagingen zijn er om aangepakt te worden! Bakkers en horecaondernemers hebben ook op dat vlak veel met elkaar gemeen.

In 2024 kunnen we de uitbreiding van onze productielocatie in gebruik nemen. Zo kunnen we, op een toekomstbestendige manier, nog meer mensen laten genieten van de echte Bussing kwaliteit als het om brood gaat..

steenoven

teamwork

karakter

met z'n
allen de

vloer op

In onze kleinschalige productielocatie in Numansdorp werkt er, naast Jan en de Bussing steenoven, een team professionals iedere dag keihard om de lekkerste broden bij al onze klanten te krijgen. Van bakkers tot inpakkers, van logistieke tot administratieve professionals, alle schakels zijn broodnodig om de kwaliteit van Bussing van B tot Z te kunnen garanderen. Dit doen we als één grote familie, met een gezamenlijk doel: de Bussing traditie voortzetten.

We staan daarom altijd open voor vakmensen op allerlei vlakken, die snappen waar kwaliteit aan moet voldoen. En uiteraard ook voor mensen die met hun enthousiasme een leuk team willen versterken. Kijk bij onze vacatures of er een leuke nieuwe baan voor jou bij zit.

bezoek onze
winkels

Onze Boulangerie Traditionelle winkels zijn een mooie manier om ongezouten meningen en oprechte vragen van consumenten te krijgen. Al die informatie nemen we weer mee terug naar onze geavanceerde hoofdbakkerij.

Zelf een winkel bezoeken of vragen aan/over een winkel? Hier vind je de contactgegevens van de locaties:

Numansdorp

Barendrecht

rotterdam

numansdorp
gastrovino verleiding

Voorstraat 22, 3281 AV Numansdorp
T (0186) 65 12 82

Openingstijden
Maandag t/m donderdag van 8.30 tot 17.30 uur.
Vrijdag van 8.30 tot 20.30 uur.
Zaterdag van 8.30 tot 16.00 uur.
Zondag gesloten.

barendrecht
Boulangerie traditionalle

’t Vlak 7, 2991 EP Barendrecht
T (0180) 53 23 92

Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur.
Zaterdag van 8.30 tot 16.00 uur.
Zondag en maandag gesloten.

rotterdam
Boulangerie traditionalle

Van Vollenhovenstraat 25, 3016 BG Rotterdam
T (010) 23 07 219

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.
Zaterdag van 8.00 tot 15.00 uur.
Zondag gesloten.