Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons voor meer informatie.
Vacature
Bakkerij

Nieuwe collega's

Wij zijn bijna altijd op zoek naar leuke collega's. Spreekt werken in onze bakkerij je aan, of misschien lijkt het werken in één van onze Boulangerie Traditonelle winkels je wel leuk, een open sollicitatie mag altijd.

Wie weet hebben wij een beschikbare functie voor jou.

Bij interesse mag je je sollicitatie met motivatie en uitgebreid CV mailen naar info@bakkerijbussing.nl, t.a.v. Norbert van Rooijen. Wel graag met duidelijke vermelding "open sollicitatie".

voor in de bakkerij

kwaliteit

vakmanschap

traditie

Jan bussing met bakkers aan het werk in de bakkerij van Bussing Brood

familie

persoonlijk

genieten

werken bij
bussing

Van bakker in onze geavanceerde bakkerij, tot inpakker, planner of winkelmedewerker. Bij Bussing steken we met elkaar iedere dag de handen uit de mouwen om onze klanten te voorzien van het allerlekkerste brood. Brood waar jij een steentje aan bij kunt dragen. Daar krijg je niet alleen voor betaald, je wordt ook onderdeel van de Bussing familie. Een hecht team dat altijd streeft naar kwaliteit en plezier heeft in het werk.

blijf op de
hoogte

Regelmatig een knapperige nieuwsbrief in je mailbox? Zo één met informatie waar je wel wat aan hebt? Laat je mailadres achter en we sturen er een naar je zodra deze gebakken is.