Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons voor meer informatie.
Nieuws

125 jaar Bakkerij Bussing

Een speciale dag voor onze bakkerij. Op 24 mei 1899 ondertekende mijn overgrootvader Aart Bussing de oprichtingsakte van zijn bakkerij bij de notaris in Numansdorp. Sindsdien zijn Brood en de naam Bussing onlosmakkelijk met elkaar verbonden! Nog iedere dag bakken we met trots ons brood voor al onze trouwe klanten in Nederland en België. Namens de hele familie én het hele Bussing team (dat voelt als één grote familie) een dikke Bedankt voor de afgelopen 125 jaar!

Op naar de volgende mijlpaal.

125 jaar!
No items found.

kwaliteit

vakmanschap

traditie

Jan bussing met bakkers aan het werk in de bakkerij van Bussing Brood

familie

persoonlijk

genieten

werken bij
bussing

Van bakker in onze geavanceerde bakkerij, tot inpakker, planner of winkelmedewerker. Bij Bussing steken we met elkaar iedere dag de handen uit de mouwen om onze klanten te voorzien van het allerlekkerste brood. Brood waar jij een steentje aan bij kunt dragen. Daar krijg je niet alleen voor betaald, je wordt ook onderdeel van de Bussing familie. Een hecht team dat altijd streeft naar kwaliteit en plezier heeft in het werk.

blijf op de
hoogte

Regelmatig een knapperige nieuwsbrief in je mailbox? Zo één met informatie waar je wel wat aan hebt? Laat je mailadres achter en we sturen er een naar je zodra deze gebakken is.