Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons voor meer informatie.

Kleintje desem

het nakomertje

Al vanaf de introductie van Bussing Breekbrood kregen we de vraag of we dit recept ook niet konden gebruiken voor een compact ‘solo broodje’. ‘Dat klinkt eenvoudiger dan het is!’ riep Jan direct. Het creëren van het perfecte formaat ontbijt- of lunchbroodje is een delicaat proces maar zo ontstond uiteindelijk het Kleintje Desem. Net zo smaakvol als Bussing Breekbrood, maar dan aan alle zijdes mooi gebakken in een praktisch direct eetbaar formaat.

Kleintje desem

Assortiment

Bekijk hieronder dit hele Bussing assortiment. Er zit altijd wel een formaat bij dat perfect past bij jouw gerecht of creatie.

Kun je niet direct vinden wat je zoekt of heb je advies of inspiratie nodig? Ons salesteam komt graag bij je langs.

Kleintje Desem Wit
50 gram
Klein brood (< 200gr)
Vegan
100% natuurlijk
Kleintje Desem Bruin
50 gram
Klein brood (< 200gr)
100% natuurlijk
Vegan

eerst proeven
dan geloven

Bij Bussing houden we niet van gladde verkooppraat of dingen mooier maken dan ze zijn. Dat zit niet in ons DNA. Wij zijn 'gewoon' bakkers met een grote liefde voor karakteristiek brood die ook heel goed snappen wat er in de horeca gebeurd. De beste manier om mensen te overtuigen van de Bussing kwaliteit is dan ook zelf proeven. Daarom bieden we iedereen met interesse in ons brood de mogelijkheid om een sample aan te vragen. Wel zo makkelijk voor ondernemers die nog meer te doen hebben.

Altijd goed
broodconcepten

Als je al wat jaren bakt, zo’n 125 bijvoorbeeld, dan heb je ook wat klassiekers op je naam staan. Broden die in meerdere versies worden gebakken maar een onmiskenbaar karakter hebben. BreekBrood is er zo één.  Vanaf de introductie een hit en recent weer in een nieuwe jas die past bij deze tijd.

breekbrood

brioche brood

b'rustiek®

kleintje desem

geweldenaer

landbrood

mauricette

kleine koters

breekbrood
de kleinste
bussing telg

Al vanaf de geboorte in 1995 een lieveling in de horeca. Klein van stuk, groots van smaak dankzij de natuurlij gerijpte desemcultuur. Nu ook in Breek6 te krijgen.

brioche
van B tot z(oete)
verwennerij

Wie op zoek is naar een echt verwenbrood, komt al snel uit bij ons zachte Zoet Brioche. Maar laat je niet misleiden door de zachte en luchtige brioche, gemaakt van roomboter en verse eieren. Deze Bussing Brioche verrast door de volle smaak. Daarom bakken we dit brood in verschillende vormen: als brood, burger broodjes en mini Brioche.

b'rustiek®
robuust en
vol van smaak

Een echt traditioneel Bussing familierecept in een eigentijdse jas. Een mix van bloemsoort ‘Farine Tradition Francaise’, water, zeezout en een snuf gist. 100% Natuurlijk brood met een spekkige, onregelmatige ‘open kruim’ en een kenmerkende karamelkleurige korst. Een echte allrounder die overal bij smaakt én de hele dag vers blijft wanneer deze al wordt afgebakken in de ochtend.

kleintje desem
het nakomertje

Een perfect formaat ontbijt- of lunchbroodje op basis van de Bussing natuurlijk gerijpte desem cultuur. Aan alle zijdes mooi gebakken en in een praktisch direct eetbaar formaatje. Wie houdt er niet van deze kleine telg?

geweldenaer
robuust en
vol smaak

Onze sterspeler en een graag geziene gast in menig restaurant. En dat snappen we wel. Deze rustieke desembol oogt niet alleen robuust maar smaakt ook zeker vol en stevig. Een vloerbol als deze is allround in te zetten op de kaart. Daar konden we ook maar één naam voor bedenken.

landbrood
lekker en stevig
in de hand

De eenvoud van het boerenerf vertaald naar een karakteristieke stevige boterham. De Bussing Landbroden  zijn een perfect fundament in iedere menukaart. Proef de puurheid van onze eigen desemcultuur gebakken in eigen steenoven. Écht Brood heeft geen tekst en uitleg nodig.

mauricette
klein van stuk,
groot van smaak

Kleine desemboterhammen die perfect te gebruiken zijn bij ontbijtbuffet, (shared) lunch, soep, tosti’s, tafelbrood, high-tea, catering, enzovoorts. Dat kan alleen maar bij Bussing gebakken worden. En deze... die kwam van onze Bakker Maurice. Die heet geen Bussing maar voelt wel als familie.

kleine koters
klein speelse
koters

Met het uitgebreide Bussing assortiment Klein Brood, balanceer je makkelijk tussen smaak, slim inkopen en zo min mogelijk waste. Eigenwijze, kleine broodjes die je alleen bij Bussing vindt. Speel je met ons mee?