Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons voor meer informatie.

Mauricette Zonnewit

380 gram

Kleine vloerbroden op basis van desem met pitten of zaden.

Ook in meerzaden

16 stuks

Aantal

Baktijd

8-10 min, 200 – 220 ºC

Smaak

Zonnewit met zonnebloempitten

Gewicht

380 gram

Artikelnummers

50315

Mauricette

klein van stuk, groots van smaak

Kleine desemboterhammen die perfect te gebruiken zijn bij ontbijtbuffet, (shared) lunch, soep, tosti’s, tafelbrood, high-tea, catering, enzovoorts. Dat kan alleen maar bij Bussing gebakken worden. En deze... die kwam van onze Bakker Maurice. Die heet geen Bussing maar voelt wel als familie.

verkrijgbaarheid

van dit brood

eerst proeven
dan geloven

Bij Bussing houden we niet van gladde verkooppraat of dingen mooier maken dan ze zijn. Dat zit niet in ons DNA. Wij zijn 'gewoon' bakkers met een grote liefde voor karakteristiek brood die ook heel goed snappen wat er in de horeca gebeurd. De beste manier om mensen te overtuigen van de Bussing kwaliteit is dan ook zelf proeven. Daarom bieden we iedereen met interesse in ons brood de mogelijkheid om een sample aan te vragen. Wel zo makkelijk voor ondernemers die nog meer te doen hebben.